Congrés II

Universitat de Lleida

Prenent el relleu de la Universitat de València i amb l’eslògan Som Universitat. Som País. Som Cultura, la Universitat de Lleida acull el II Congrés Internacional de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalana (II CIAJILLC) els propers 3, 4 i 5 d’octubre. Us hi esperem!


Dates del congrés: del 3 al 6 d’octubre de 2018

Contacte: 2ciajillc@gmail.com

Lloc: Edifici del Rectorat (Facultat de Lletres de la UdL)


Primera circular

Segona circular

Per fi el tenim aquí! Ja podeu disposar del programa final del II CIAJILLC. Esperem que us agradi!

Programa final

Enguany tenim una programació molt variada: si voleu consultar el contingut de cada comunicació i ponència, podeu accedir al recull d’abstracts del II CIAJILLC per comprovar el que ens espera a la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida entre el 3 i el 5 d’octubre.

Si no has arribat a temps de presentar una proposta de comunicació, fins a l’1 de setembre pots enviar el teu pòster a 2ciajillc@gmail.com, amb el qual rebràs un certificat de 30 hores de participació. Més informació en aquest enllaç.


INSCRIPCIÓ: Ja pots procedir a fer la inscripció al II CIAJILLC a través d’aquest formulari. Les persones que tenen previst participar-hi amb una comunicació o un pòster disposen fins al 15 d’agost per fer-ho. La resta, assistents i padrins, ho podran fer fins al 30 de setembre.

Participació al congrés: Per tal de participar com a comunicant cal tenir per a les dates del congrés com a mínim un grau o llicenciatura des de no fa més de 10 anys i com a màxim no superar els 5 anys des de la finalització de l’últim postgrau (ja sigui màster, ja sigui doctorat).

La proposta no ha d’estar necessàriament en llengua catalana. No obstant això, sí que cal que tracti la llengua, literatura o cultura catalanes, ja sigui de manera comparada o transversal amb altres llengües, literatures o cultures.


Fins al 13 de maig (ampliat) pots enviar-nos la teua proposta de comunicació a través d’aquest formulari.

Informació d’ajuts i borses de viatge:

Informeu-vos del programa DRAC per obtenir ajuts a la mobilitat. També les universitats poden oferir borses de viatges i ajuts.

Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos al Comitè Organitzador del II CIAJILLC: 2ciajillc@gmail.com