Congrés IV

Després de l’èxit rotund dels congressos de València (2017), Lleida (2018) i Palma (2019), l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes va decidir celebrar el quart congrés a la Universitat de Barcelona.

Serà els dies 30 de setembre i 1 i 2 d’octubre de 2020. Podeu presentar propostes de comunicació fins al 31 de març de 2020.

Llegiu la primera circular.

PRORROGUEM TERMINI! Com que estem vivint una situació excepcional i hem hagut de readaptar les nostres vides, prorroguem el termini d’enviament d’abstracts perquè tingueu més marge. Nou termini: 30 d’abril.

Podeu enviar els vostres abstracts en el següent formulari: PRESENTACIÓ DE PROPOSTES IV CIAJILLC – BARCELONA, 2020

Finalment, podem presentar-vos el programa del IV Congrés de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes. Tindrà lloc, com estava previst, els dies 30 de setembre i 1 i 2 d’octubre de 2020, organitzat per la Universitat de Barcelona. Enguany, i de manera excepcional, se celebrarà de manera virtual, seguint amb les recomanacions sanitàries per evitar els desplaçaments i la propagació de la covid19.

Per això, qui vuglui assistir a les sessions i no s’hagi inscrit, pot apuntar-se encara com a assistent fent clic a aquest enllaç, i rebrà per correu les instruccions per entrar a les sales virtuals del congrés.

Feu clic aquí per descarregar-vos el programa.