Congrés VIIVII CONGRÉS INTERNACIONAL DE JOVES INVESTIGADORS EN LLENGUA I LITERATURA CATALANES 

20, 21 i 22 de març del 2024

Enllaços d'interès per al congrés


Programa definitiu del VII CAJILLC

Informacions pràctiques per al congrés (ubicacions, transport i plànols).

Cartell oficial del CIAJILLC 2024

4a Circular

Benvolguts companys,


Ens posem novament en contacte amb vosaltres per oferir-vos informació sobre el VII Congrés Internacional de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes, que se celebrarà entre els dies 20 i 22 de març de 2024 a la Universitat de Barcelona i a la Universitat Autònoma de Barcelona. A l’última circular ens vam oblidar de comentar-vos que us podeu inscriure fins al diumenge 18 de febrer. Us recordem que, per tal d’inscriure-us correctament al congrés, heu d’omplir el formulari següent tot indicant les dades que se us sol·licitin:

 

---------------Inscripcions tancades---------------

 

La quota com a comunicant és de 20 euros, mentre que els assistents sense comunicació hauran de pagar 10 euros. D’altra banda, també cal que ingresseu l’adhesió de 15 euros a l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes. Per completar la inscripció cal fer l’ingrés de 35 euros (comunicants) o 25 euros (assistents sense comunicació) al següent compte bancari:

 

ES51 3159 0037 1125 3560 8224

 

Recordeu que ens heu de fer arribar els justificants de pagament mitjançant el formulari que indiquem més amunt. Ben aviat, també us farem arribar el programa definitiu.

 

Aprofitem la circular per comunicar-vos que el sopar tindrà lloc el dijous 21 a la Casa València de Barcelona (C/ de Còrsega, 335). El preu estimat del menú és d’uns 25 euros per persona, i hi haurà opcions vegetarianes. Les despeses del sopar aniran a càrrec del participant. Per acabar de fer la reserva, necessitem que formalitzeu la vostra inscripció omplint el següent formulari abans del 18 de febrer. En el cas de no poder assistir-hi, també agrairíem que ens ho comuniquéssiu al mateix formulari.

 

---------------Inscripcions tancades---------------


 

Finalment, pel que fa a la sortida cultural del dissabte 23 al matí, anirem a Vil·la Joana, Museu-Casa Verdaguer. Per poder fer la reserva, també necessitaríem que confirméssiu la vostra assistència al següent formulari abans del 18 de febrer:


 ---------------Inscripcions tancades---------------Us hi esperem!


3a Circular

Benvolguts companys,

 

Ens posem novament en contacte amb vosaltres per oferir-vos informació sobre la inscripció al VII Congrés Internacional de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes, que se celebrarà entre els dies 20 i 22 de març de 2024 a la Universitat de Barcelona i a la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Per tal d’inscriure-us correctament al congrés heu d’omplir el formulari següent tot indicant les dades que se us sol·licitin:

 

---------------Inscripcions tancades---------------

 

La quota com a comunicant és de 20 €, mentre que els assistents sense comunicació hauran de pagar 10 €. D’altra banda, també cal que ingresseu l’adhesió de 15 € a l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes. Per completar la inscripció cal fer l’ingrés de 35 euros (comunicants) o 25 euros (assistents sense comunicació) al següent compte bancari:


ES51 3159 0037 1125 3560 8224


Recordeu que ens heu de fer arribar els justificants de pagament mitjançant el formulari que indiquem més amunt.


A més, aquí podeu trobar el programa provisional del VII CAJILLC. Us hi esperem!

2a Circular

La Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes, organitzen la setena edició del Congrés Internacional de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes, que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de març del 2024. 

Les edicions anteriors es van realitzar a la Universitat de València (2017), a la Universitat de Lleida (2018), a la Universitat de les Illes Balears (2019), a la Universitat de Barcelona (2020), a la Universitat de Perpinyà Via Domícia (2022), i la darrera a la Université Aix-Marseille (2023). 

Les línies temàtiques proposades són: 

● Estudis literaris i culturals 

● Història de la literatura i traduccions 

● Estudis teatrals

 ● Didàctica de la llengua, la literatura i la cultura 

● Estudis de lingüística 

● La llengua en el temps i en l’espai 

Envieu la vostra proposta de comunicació (300-500 mots) mitjançant aquest formulari abans del 9 d’octubre del 2023 (nova data). De manera excepcional, la comunicació es podrà dur a terme en una altra llengua si el Comitè organitzador ho aprova. Podeu contactar amb el Comitè a viiciajillc@gmail.com

Els comunicants rebran un certificat d’assistència i de participació. També es pot acudir al congrés i rebre un certificat d’assistència. Per participar com a comunicant, cal ser membre de l’AJILLC i complir un dels següents requisits durant els dies del congrés: 

● No haver superat els deu anys des de la finalització dels estudis de grau o llicenciatura. 

● No haver superat els cinc anys des de la finalització de l’últim postgrau (màster o doctorat). 


Comitè organitzador

Marc Adan (UAB), Alba Adiego (UB), Manuel Badal (UV-UB), David Ginebra (UAB), Yihang Liu (UAB), Meritxell Matas (UB), Andrea Pereira (UAB), Glòria Ribugent (UB), Alba Romanyà (UB), Albert Tomàs (UAB-Sorbonne Université), Ivan Vera (UdG) 


Comitè científic 

Francesco Ardolino (UB), Lola Badia (UB), Pere Ballart (UAB), Gemma Bartolí (UAB), Carles Batlle (IdT-UAB), Eulàlia Bonet (UAB), Enric Bou (U. Ca’Foscari Venezia), Raquel Casesnoves (UV), Josep Maria Domingo (UB), Enrique Gargallo (UB), Francesc Gómez (UAB), Mònica Güell (Sorbonne Université), Jordi Julià (UAB), Maria-Rosa Lloret (UB), Jaume Mateu (UAB), Cèlia Nadal (UNISTRASI), Paul O’Neill (LMU), Clàudia Pons-Moll (UB), Josep Pujol (UAB), Josep Solervicens (UB), Meri Torras (UAB)