Congrés VIIVII CONGRÉS INTERNACIONAL DE JOVES INVESTIGADORS EN LLENGUA I LITERATURA CATALANES 

20, 21 i 22 de març del 2024

La Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes, organitzen la setena edició del Congrés Internacional de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes, que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de març del 2024. 

Les edicions anteriors es van realitzar a la Universitat de València (2017), a la Universitat de Lleida (2018), a la Universitat de les Illes Balears (2019), a la Universitat de Barcelona (2020), a la Universitat de Perpinyà Via Domícia (2022), i la darrera a la Université Aix-Marseille (2023). 

Les línies temàtiques proposades són: 

● Estudis literaris i culturals 

● Història de la literatura i traduccions 

● Estudis teatrals

 ● Didàctica de la llengua, la literatura i la cultura 

● Estudis de lingüística 

● La llengua en el temps i en l’espai 

Envieu la vostra proposta de comunicació (300-500 mots) mitjançant aquest formulari abans del 2 d’octubre del 2023. De manera excepcional, la comunicació es podrà dur a terme en una altra llengua si el Comitè organitzador ho aprova. Podeu contactar amb el Comitè a viiciajillc@gmail.com. Els comunicants rebran un certificat d’assistència i de participació. També es pot acudir al congrés i rebre un certificat d’assistència. 

Per participar com a comunicant, cal ser membre de l’AJILLC i complir un dels següents requisits durant els dies del congrés: 

● No haver superat els deu anys des de la finalització dels estudis de grau o llicenciatura. 

● No haver superat els cinc anys des de la finalització de l’últim postgrau (màster o doctorat). 


Comitè organitzador

Marc Adan (UAB), Alba Adiego (UB), Manuel Badal (UV-UB), David Ginebra (UAB), Yihang Liu (UAB), Meritxell Matas (UB), Andrea Pereira (UAB), Glòria Ribugent (UB), Alba Romanyà (UB), Albert Tomàs (UAB-Sorbonne Université), Ivan Vera (UdG) 


Comitè científic 

Francesco Ardolino (UB), Lola Badia (UB), Pere Ballart (UAB), Gemma Bartolí (UAB), Carles Batlle (IdT-UAB), Eulàlia Bonet (UAB), Enric Bou (U. Ca’Foscari Venezia), Raquel Casesnoves (UV), Josep Maria Domingo (UB), Enrique Gargallo (UB), Francesc Gómez (UAB), Mònica Güell (Sorbonne Université), Jordi Julià (UAB), Maria-Rosa Lloret (UB), Jaume Mateu (UAB), Cèlia Nadal (UNISTRASI), Paul O’Neill (LMU), Clàudia Pons-Moll (UB), Josep Pujol (UAB), Josep Solervicens (UB), Meri Torras (UAB)